Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوسک بین الملل تابناک: تحریم ۲۴ مقام چینی و هنگ کنگی توسط آمریکا، رزمایش بزرگ چین همزمان به سفر وزیر دفاع آمریکا به کره جنوبی، ادعای بایدن درباره قاتل بودن پوتین، درخواست عربستان برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران و تصویب قطعنامه ارتقای روابط با ایران در سنای برزیل از جمله مهمترین خبرها، رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تحریم ۲۴ مقام چینی و هنگ کنگی توسط آمریکا

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

آمریکا ۲۴ مقام چینی و هنگ‌کنگی دیگر را با ادعای آنچه سرکوب مداوم آزادی‌های سیاسی در این منطقه خوانده، تحریم کرد.

ادعا شده این تحریم‌ها که روز سه‌شنبه (به وقت آمریکا) اعلام شد، تحت قانون خودمختاری هنگ‌کنگ وضع شد و افرادی را فهرست کرده که در عدم اجرای تعهدات چین طبق قانون اساسی کوچک هنگ‌کنگ نقش داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتد پرس»، در بین افراد تحریم شده «وانگ چن» یکی از ۲۵ عضو هیئت ویژه حزب حاکم چین حضور دارد. «تام ییو چونگ» نماینده هنگ‌کنگ در کمیته دائمی پارلمان چین که پیش‌نویس قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ را تهیه کرده بود هم در بین مقامات تحریم شده، دیده می‌شود. چند مامور بخش امنیت ملی هنگ‌کنگ هم مورد تحریم قرار گرفتند.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: انتشار به روز رسانی امروز قانون خودمختاری هنگ‌کنگ بر نگرانی عمیق ما درباره تصمیم یازدهم مارس کنگره ملی خلق در خصوص تضعیف یکجانبه سیستم انتخاباتی هنگ‌کنگ تاکید می‌کند.

وی در ادامه ادعاهایش گفت: این تغییرات خودمختاری وعده داده شده به هنگ‌کنگ هنگام تحویل آن از بریتانیا در سال ۱۹۹۷ را مخدوش و صدای هنگ‌کنگی‌ها در حاکمیت خود را انکار می‌کند.

کنگره ملی خلق چین در جلسه روز ۲۱ اسفند خود با تصویب لایحه ارسالی دولت، زمینه را برای بازنگری نظام انتخاباتی هنگ‌کنگ فراهم کرد.
آمریکا پیشتر در اکتبر 2020 هم ۱۰ مقام چینی از جمله «کری لام» رییس اجرایی هنگ‌کنگ را تحریم کرده بود.

این اولین بار نیست که کشورهای غربی با دخالت در امور داخلی چین، تحریم‌هایی را به این بهانه علیه پکن اعمال می‌کنند. در ماه خرداد هم که کنگره ملی خلق چین قطعنامه امنیت ملی هنگ‌‌کنگ را با هدف تقویت امنیت این منطقه به تصویب درآورد، جوسازی زیادی علیه پکن از سوی غرب بخصوص انگلیس و آمریکا انجام شد. هدف کشورهای غربی به رهبری آمریکا اعمال فشار به چین برای کاهش تسلط این کشور بر هنگ‌کنگ است. 

این در حالیست که سیاست «یک کشور، دو سیستم» یا سیاست «چین واحد» از سال ۱۹۷۹ تا به امروز موضع رسمی دولت‌های آمریکا و اروپا بوده و طبق آن واشنگتن هنگ‌کنگ و تایوان را بخشی از سرزمین اصلی چین می‌داند اما آمریکا در عمل طی سال‌های اخیر با اقداماتی از قبیل فروش تسلیحات، پایبندی خود به این سیاست را نقض کرده است.

رزمایش بزرگ چین همزمان به سفر وزیر دفاع آمریکا به کره جنوبی

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

نیروی دریایی چین در بحبوحه تهدیدهای آمریکا و سفر وزیر دفاع این کشور به منطقه، یک رزمایش بزرگ را با حضور انواع مختلف کشتی‌های جنگی و جنگنده‌ها در سه منطقه بزرگ دریایی برگزار کرد.

خبرگزاری «اسپوتنیک» سه شنبه به نقل از تلویزیون دولتی چین گزارش داد فرماندهی بخش شمالی، شرقی و جنوبی چین در دریای زرد، دریای چین شرقی و دریای چین جنوبی تمرین‌های رزمی را برگزار کردند.

در دریای زرد،علاوه بر رزمناوهای مختلف چین یگان‌های پدافند هوایی این کشورو در دریای چین شرقی انواع ناوشکن‌ها و زیر دریایی‌ها و جنگنده‌های چین تمرین‌های رزمی مشترک را اجرا کردند. در دریای چین جنوبی نیز نیروی دریایی چین انواع مختلف تمرین جستجو و نجات در حالت  اضطراری را انجام داد.

این رزمایش فشرده نیروی دریایی چین درحالی انجام شد که «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده روز شنبه گفت که به منظور تقویت همکاری نظامی با متحدان آمریکا و تقویت بازدارندگی چین به منطقه سفر می‌کند.

وزیر دفاع آمریکا که به همراه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور در ژاپن به سر می‌برند روز سه شنبه بعد از دیدار با وزرای دفاع و خارجه  ژاپن گفت، چین از مشغله‌های دولت قبلی آمریکا در غرب آسیا استفاده کرد و متحدان ما را در منطقه شرق آسیا تهدید کرده است.

چندی قبل یک مقام نظامی ارشد سابق چین از سناریوهای مختلف این کشور برای پاسخگویی به حملات  آمریکا علیه چین خبر داد. «وانگ ژیانگسویی» مقام ارشد نظامی سابق چین و استاد کنونی دانشگاه «بیهانگ» در پکن در این زمینه گفت، چین دو دهه برای ساختن استحکامات دفاعی لازم برای زرادخانه ای اتمی خود در دریا و زمین  وقت گذاشته تا اطمینان حاصل شود که می‌تواند یک حمله اتمی و موارد دیگر را دفع کند.

ادعای بایدن درباره قاتل بودن پوتین

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در یک مصاحبه تفصیلی با شبکه «ای‌بی‌سی نیوز»، به اتهام‌زنی علیه رئیس‌جمهور روسیه پرداخت و گفت «ولادیمیر پوتین» برای مداخله در انتخابات آمریکا تاوان خواهد داد. 

جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارشی جدید مدعی شده روسیه  یک عملیات اطلاعاتی موفق را از طریق نائبانش برای نفوذ به حلقه نزدیکان «دونالد ترامپ» هدایت کرده و مطابق این ادعا، دستگاه اطلاعاتی روسیه از طریق عوامل نزدیک به ترامپ اقدام به انتشار اطلاعات نادرست درباره نظام سیاسی آمریکا با هدف تضعیف جو بایدن و نامزدی او در انتخابات اخیر آمریکا کرده است.

بایدن در خصوص این ادعا گفت او به رئیس‌جمهور روسیه درباره واکنش احتمالی در تماس تلفنی ماه ژانویه خود با پوتین هشدار داده بود.

بایدن اظهار داشت: او (پوتین) تاوان آن را پرداخت خواهد کرد. ما صحبتی طولانی داشتیم. من او را نسبتاً خوب می‌شناسم. وقتی مکالمه شروع شد، به او گفتم «من تو را می‌شناسم و تو هم من را.» اگر برایم مشخص شود که این اتفاق (دخالت انتخاباتی) افتاده، بعد دیگر آماده باش.

در ادامه او در پاسخ به این سوال خبرنگار که «پس شما ولادیمیر پوتین را می‌شناسی. فکر می‌کنی او قاتل است؟»، گفت: «فکر می‌کنم.»

بایدن در ادامه این ادعاها، در اشاره به تصمیم واشنگتن در دولت او برای تمدید معاهده تسلیحاتی با روسیه در ماه ژانویه گفت که همزمان می‌شود با روسیه در جاهایی که همکاری مشترک به نفع ما است، همکاری کرد.
رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش، خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان تا ماه مه را دشوار خواند.

وی در خصوص بررسی توافق رئیس‌جمهور سابق آمریکا با طالبان، که بر مبنای آن آمریکا باید همه نظامیان خود را تا اول مه (۱۲ اردیبهشت) از افغانستان در صورت رعایت شرایط از سوی طالبان خارج کند، گفت: در حال تصمیم‌گیری درباره زمان خروج آن‌ها (نظامیان آمریکایی از افغانستان) هستم.

واقعیت این است که توافق رئیس‌جمهور سابق به خوبی مذاکره نشده بود و بنابراین ما در حال رایزنی با متحدان خود و همچنین دولت هستیم و این تصمیم‌گیری در حال انجام است. 

رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: خروج همه نیروها تا اول مه دشوار است، ممکن هست اما دشوار است.

درخواست عربستان برای تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

کابینه وزیران عربستان سعودی در نشست سه‌شنبه شب خود به طرح اتهاماتی علیه ایران پرداخت.

در این نشست که به ریاست «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی برگزار شد، بر اهمیت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران تاکید شد.

کابینه وزیران سعودی مدعی شد که ایران به تامین تسلیحات مورد نیاز جنبش انصارالله می‌پردازد و این جنبش به کمک این تسلیحات اهدافی را در عربستان هدف قرار می‌دهد.
ائتلاف متجاوز به رهبری عربستان سعودی شش سال است که به صورت همه‌جانبه مردم یمن را آماج حملات هوایی خود کرده و این کشور را محاصره کرده است.

«دیوید بیزلی» مدیر اجرایی «برنامه جهانی غذا» وابسته به سازمان ملل اخیرا هشدار داد: « شاهد بزرگترین فاجعه انسانی هستیم. به عنوان مثال اگر کمک‌های لازم ارائه نشود، ۴۰۰ هزار کودک یمنی خواهند مرد. یعنی هر ۷۵ ثانیه یک کودک یمنی جان خواهد سپرد.»

جنبش انصارالله یمن بارها تاکید کرده که حمله به اهداف نظامی و اقتصادی عربستان سعودی تنها با هدف مجبور کردن ریاض برای پایان محاصره ظالمانه علیه این کشور صورت می‌گیرد.

تصویب قطعنامه ارتقای روابط با ایران در سنای برزیل

برای مشاهده اصل خبر بر روی تصویر زیر کلیک کنید:

جلسه روز سه شنبه مجلس سنا، قطعنامه‌ای با اجماع سناتورهای برزیلی به تصویب رسید، که از تشکیل گروه دوستی پارلمانی در این مجلس با هدف توسعه روابط دو کشور خبر می‌دهد.

، در این قطعنامه که برای اولین بار در سنای برزیل مطرح می شود، با اشاره به تاریخ یکصد و هجده ساله روابط برزیل و ایران و نشان دادن اهمیت این روابط بویژه مناسبات تجاری برای دو کشور، بر نقش کنگره برزیل در ارتقاء روابط دوجانبه تاکید شده است.

پیش تر، گروه دوستی برزیل و ایران در مجلس نمایندگان هم تشکیل شده بود و بدین ترتیب دو گروه قوی پارلمانی در دو مجلس برای پیگیری روابط با ایران فعال می شوند.  

حسین قریبی سفیر جمهور اسلامی ایران در برزیل در تماس با سناتورهای حامی این قطعنامه بویژه حامی اصلی آن سناتور فاوارو، ضمن قدردانی از این اقدام شایسته و اشاره به جایگاه مجالس دو کشور در بازتاب اراده دو ملت، ایجاد پیوندهای بلندمدت دو طرف را از اهداف سفارت و دوستان ایران در برزیل دانست و اظهار داشت: گسترش و پایدار ساختن روابط دوجانبه و برطرف ساختن موانع احتمالی برای تحکیم و ارتقاء روابط در همه ابعاد آن در دوره پساکرونا از مهمترین کارویژه های گروه دوستی پارلمانی دو کشور است.

روابط تجاری ایران و برزیل سالانه بالغ بر میلیاردها دلار می شود و ایران یکی از مهمترین شرکای اقتصادی برزیل در منطقه است. تجار ایرانی نیز در سال های اخیر فعالیت های خود را در این مهمترین کشور آمریکای جنوبی و یکی از اقتصادهای بزرگ نوظهور جهان گسترش داده اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حداقل دستمزد اعمال ماه شعبان مناجات شعبانیه روز پاسدار عیسی شریفی محمود سیف چین امریکا کره جنوبی بایدن پوتین عربستان ایران برزیل حداقل دستمزد اعمال ماه شعبان مناجات شعبانیه روز پاسدار عیسی شریفی محمود سیف وزیر دفاع آمریکا چینی و هنگ کنگی تسلیحاتی ایران سفر وزیر دفاع تمدید تحریم رزمایش بزرگ روز سه شنبه رئیس جمهور برای تمدید مقام چینی دریای چین تحریم ها ۲۴ مقام دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۸۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین

آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه، به دفع حملات شبیه سازی شده مهاجمان خارجی در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ارتش های آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه به خنثی کردن و دفع حملات شبیه سازی شده در آب های شمالی فیلیپین درمواجهه احتمالی با تایوان در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند.

هدف از این رزمایش با نام بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه، نشان دادن قدرت نظامی دو کشور در منطقه و تقویت روابط نظامی فی مابین دربحبوحه تنش های فزاینده در منطقه، عنوان شده است.

براساس این گزارش، در این رزمایش حدود 200 سرباز به دفاع از سواحل شهر ساحلی لائوگ پرداخته و موشک های جاولین و توپ های جنگی هاویتزر را پرتاب و اقدام به شلیک مسلسل کردند تا تلاش دشمن برای حمله به سواحل را دفع کنند.   

همچنین نظامیان دو کشور در بخشی از این رزمایش، پنج فروند پانتون شناور بر روی آب را غرق کردند.

حدود 17 هزار نفر از نظامیان ارتش های آمریکا و فیلیپین رزمایش های نظامی سالانه خود را با نام «بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه»، را از حدود 15 روز پیش در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کردند.

این رزمایش از 22 آوریل تا 10 ماه مه در حالی در دریای چین جنوبی برگزار می شود که اخیرا مانیل و پکن منازعات و تنش هایی در این دریا داشته و حتی توپ های آبی نیز به سوی یکدیگر شلیک کردند.

در همین حال نظامیان فرانسه و استرالیا نیز که در مواجهه با رفتارهای تهاجمی چین در دریای چین جنوبی، روابط دفاعی خود را تقویت کرده اند، به دلیل آنکه این رزمایش در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین، برگزار می شود، برای نخستین بار به این تمرین دریایی ملحق خواهند شد.نمایندگان 14 کشور آسیایی و اروپایی نیز به عنوان ناظر در این رزمایش حضور دارند. فیلیپین قصد دارد از ژاپن برای شرکت در این رزمایش در سال آینده میلادی دعوت به عمل آورد.

براساس این گزارش، پکن در مورد بیشتر بخش های دریای چین جنوبی ادعای مالکیت دارد. از مسیر ارتباطی سالانه بیش از 3 تریلیون دلار محموله های تجاری با کشتی از آنجا عبور می کنند. پکن همواره رزمایش های مشترک کشورهای این حوزه را مورد انتقاد قرار داده و اظهار می کند که این اقدامات باعث افزایش تنش ها و برهم خوردن صلح و ثبات در منطقه می شود.

در همین حال سخنگوی وزارت امور خارجه چین چند روز پیش اظهار کرد چین از فیلیپین می خواهد تا از تشدید تنش ها و تحرکات در دریای چین جنوبی خودداری کرده و از آمریکا نیز خواست تا حمایت از درگیری ها و تقابلات در منطقه را کنار بگذارد.

همچنین فردیناند مارکوس رئیس جمهور فیلیپین اظهار کرد کشورش به هیچ وجه هیچ نوع درگیری را تحمل نخواهد کرد و مانیل خواستار افزایش تنش ها در منطقه نیست. این رزمایش ها و تمرین های نظامی سالانه هشداری برای چین است.

علاوه بر این ژنرال مایکل سدرولم فرمانده نیروهای مشترک رزمایش بالیکاتان در جمع خبرنگاران اظهار کرد این بخش از رزمایش نظامی، ابزاری برای بهبود عملکرد نیروها در کنار یکدیگر است و به طورمستقیم علیه هیچ دشمن خاصی انجام نشده است.

بخش اصلی این رزمایش شامل حملات دریایی در روز چهارشنبه برگزار می شود که در آن، نیروهای مشترک فیلیپین و آمریکا، کشتی غیرتجاری نیروی دریایی مانیل را غرق خواهند کرد.  

این در حالی است که آمریکا و فیلیپین سال گذشته نیز رزمایش های مشترکی را در دریای چین جنوبی برگزار کردند.

تاکنون مقامات آمریکا از جمله جو بایدن بر تعهد تخطی ناپذیر واشنگتن در حمایت از فیلیپین در برابر هرگونه حملات مسلحانه تحت قرارداد دفاع دو جانبه سال 1951 تاکید کردند.

آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت پرده گفتگوی نتانیاهو و بایدن همزمان با یورش زمینی به رفح
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا شرکت می‌کند
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا