Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@09:40:25 GMT

درخواست چین از بایدن

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۰۵۰۵

درخواست چین از بایدن

چین ضمن تبریک به جوبایدن، رئیس جمهور آمریکا، خواستار بهبود روابط بین دو کشور پس از تنش‌های دیپلماتیک در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ شده است.

به گزارش بی بی سی، چین همچنین از اقدام بایدن در پیوستن مجدد به سازمان بهداشت جهانی و توافقنامه اقلیمی پاریس استقبال کرده است.

هوا چونینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین گفته که با همکاری دو کشور "فرشته های نیکو" می‌توانند آن چه را که او نیروهای "اهریمنی" توصیف کرده، شکست دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت خارجه چین با استناد به سخنان بایدن در مراسم تحلیف گفت که او چندین بار بر واژه "اتحاد" تاکید کرد و این "دقیقا همان چیزی است که در حال حاضر در روابط بین دو کشور ضروری است".

او دوره اخیر در روابط بین دو کشور را دشوار توصیف کرد.

روز گذشته چین ممنوعیت سفر بیش از ۲۴ نفر از اعضای دولت ترامپ از جمله مایک پومپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا را به این کشور اعلام کرد.

براساس دستور وزارت خارجه چین، این مقامات و خانواده‌های آن‌ها از ورود به چین، هنگ کنگ و ماکائو منع هستند.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه منتخب آمریکا نسبت به تغییر لحن در تعاملات با چین ابراز تمایل کرده است، هر چند که او از اعلامیه وزیر خارجه سابق در مورد رفتار چین نسبت به مسلمانان اویغور که مصداق نسل کشی دانسته شده، حمایت کرد.

موارد اختلاف چین و آمریکا در دوران ترامپ

همه‌گیری ویروس کرونا: دونالد ترامپ مکررا از کووید ۱۹ به عنوان "ویروس چینی" نام می‌برد و مدعی شده بود که منشاء شیوع این ویروس به یک آزمایشگاه چین مربوط می‌شود. این در حالی است که مقامات امنیتی آمریکا گفته‌اند که این ویروس "ساخته دست بشر نیست". در مقابل، مقامات چین بدون ارائه هر گونه شواهدی گفته‌اند که منشا ویروس کرونا احتمالا آمریکاست.

تجارت: آقای ترامپ مدت‌های مدیدی چین را به انجام فعالیت‌های "تجاری غیرمنصفانه و سرقت مالکیت معنوی" متهم می‌کرد. آمریکا و چین از سال ۲۰۱۸ درگیر اعمال تعرفه بر کالاهای مختلف دو کشور بوده‌اند.

هنگ‌کنگ: چین در ماه ژوئن سال گذشته (۲۰۲۰)، قانون امنیتی جنجالی جدیدی را بر هنگ‌کنگ اعمال کرد. متعاقب آن آقای ترامپ اعلام کرد که به روابط ویژه یا ترجیحی تجاری هنگ‌کنگ با آمریکا که در سال ۱۹۸۴ و زمانی که هنگ‌کنگ همچنان مستعمره بریتانیا بود، پایان می‌دهد. چین در مقابل آمریکا را به "مداخله شرم آور" در امور داخلی این کشور متهم کرد و وعده داد که تلافی خواهد کرد.

دریای جنوبی چین: دو کشور همچنین بر منابع دریایی در آب‌های مورد مناقشه با هم اختلاف نظر دارند. مایک پومپئو بهره‌برداری چین از منابع آبی و خشکی در این جزایر را غیرقانونی دانسته و آن را "کارزار قلدرمابانه" پکن در کنترل این مناطق خوانده بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: شاخص آلودگی هوا انتخابات 1400 کاظم صدیقی ویروس کرونا فائزه هاشمی چین آمریکا بایدن هنگ کنگ دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است

آفتاب‌‌نیوز :

امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه در حاشیه نشست امروز هیات دولت، گفت: حماس در چهارچوب اصول خود و در طرحی واقع بینانه پاسخ ابتکار پیشنهادی مصر و قطر را ارائه کرد.

وزیر خارجه تاکید کرد: اگر آمریکایی‌ها و غربی‌ها به وعده خودشان عمل کنند همه چیز برای برقراری آتش بس پایدار و حل مسئله در غزه فراهم است.

وی افزود: نتانیاهو و افراد افراطیِ رژیم صهیونیستی تلاش خود را برای تداوم جنگ به‌کار می‌برند؛ چون آتش‌بس می‌تواند بحران جدیدی برای آن‌ها باشد.

ایران و مصر مصصم به برقراری روابط دیپلماتیک هستند

وزیر خارجه تاکید کرد: گفتگوی با همتای مصری ام داشتم و در مسیر تدوین یک نقشه راه برای بازگشت به روابط طبیعی هستیم. با همسایگان رابطه قوی داریم و دو روز قبل از شروع عملیات به کشور‌های که در آن پایگاه آمریکایی وجود داشت اطلاع دادیم تنبیه رژیم صهیونیستی به خاطر جنایات آن در منطقه است.

هشدار دادیم اگر آمریکا اقدامی کند پاسخ ما فوری و قطعی خواهد بود

وی افزود: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی و کشور‌هایی که آمریکا در آنجا پایگاه داشت اعلام کردیم هدف‌مان همسایگان و پایگاه‌های آمریکا نیست بلکه رژیم اسرائیل است. در این پیام هشدار دادیم اگر آمریکا وارد اقدام علیه منافع ایران شود پاسخ ما بر روی پایگاه‌های آمریکا در منطقه فوری و قطعی خواهد بود. 

وزیر خارجه عنوان کرد: به دوستان‌مان که پایگاه‌های امریکا در کشورشان قرار دارد اعلام کردیم روابط‌مان بر مبنای برادری است، اما اگر آمریکا دست از پا خطا کند پایگاه‌های آمریکا را مورد هدف قرار خواهیم داد. عمده کشور‌های همسایه به ما اعلام کردند به هیچ کشوری اجازه تعرض به ایران از خاکشان را نخواهند داد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: امید است پاسخی که ایران به گستاخی رژیم صهیونیستی داد کمک کند که هر چه زودتر بحران درمنطقه فروکش کند و حقوق فلسطینیان در این چهارچوب تامین شود و به طور قطع ما در مسیر دوستی و همکاری هرچه بیشتر با همسایگان و همه کشور‌های منطقه و جهان حرکت می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل
  • امیرعبداللهیان: همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور
  • درخواست قانونگذاران آمریکا برای پاسخگویی درباره رابرت مالی
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا