Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳۹ کشور عضو سازمان ملل متحد از چین خواستند تا مجوز دسترسی "فوری" برای ناظران حقوق بشری مستقل به منطقه سین‌کیانگ را صادر کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، کریستوف هیوسگن، سفیر آلمان در سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشری در سین‌کیانگ واقع در غرب چین و همچنین تحولات در هنگ‌کنگ ابراز نگرانی "عمیق" کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیوسگن با اشاره به میچل باچله گفت: ما از چین می‌خواهیم تا برای دسترسی فوری، معنادار و بدون محدودیت به سین‌کیانگ مجوز دهد تا بررسی ناظران مستقل از جمله کمیسیونر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و دفتر او و دیگر ناظران مرتبط انجام شود.

سین‌کیانگ منزلگاه ۱۰ میلیون اویغور است. این گروه از مسلمان که حدود ۴۵ درصد از جمعیت سین‌کیانگ را تشکیل می‌دهد، مقام‌های چینی را به تبعیض فرهنگی، مذهبی و اقتصادی متهم می‌کنند.

طبق گزارش کارشناسان سازمان ملل و مقام‌های آمریکایی،‌ حدود یک میلیون اویغور یا به عبارتی حدود هفت درصد از جمعیت مسلمانان در سین‌کیانگ، در شبکه گسترده‌ای از کمپ‌های بازآموزی سیاسی حضور دارند.

سفیر آلمان به "تعداد رو به افزایش گزارش‌ها" از نقض‌های جدی حقوق بشری و محدودیت‌های شدید آزادی مذهب و عقیده در این منطقه اشاره کرد.   

اعضای سازمان ملل از جمله آمریکا، انگلیس، سوئیس، کانادا، ژاپن، نروژ و دیگران در خصوص مساله هنگ‌کنگ از مقام‌های مرتبط خواستند تا حقوقی که طبق کنسوانسیون بین‌المللی مدنی و حقوق سیاسی و اعلامیه مشترک چین-بریتانیا از جمله آزادی بیان، مطبوعات و تجمع حفاظت شده است، تضمین کنند.

او گفت: ما همچنین از چین می‌خواهیم به خودمختاری، آزادی‌ها و حقوق در هنگ‌کنگ احترام گذاشته و به استقلال سیستم قضایی هنگ‌کنگ اهمیت بدهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین سین کیانگ سازمان ملل سین کیانگ حقوق بشری هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح

به گزارش قدس آنلاین گرچه کشورهای غربی به طور تمام قد در کنار رژیم صهیونیستی ایستاده و از نسل کشی فلسطینیان حمایت می‌کنند؛ اما مردم این کشورها به واسطه گردش آزاد اطلاعات اکنون در جریان جنایات رخ داده در غزه هستند و همین موضوع کار را برای دولتمردان غربی دشوار ساخته است. 

بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی امروز (سه شنبه) در بیانیه‌ای مشترک خواهان تلاش فوری دولت این کشور برای جلوگیری از حملات بیشتر به رفح شدند. 

در این بیانیه آمده است: ناتوانی رهبران ما در تبدیل سخنان خود به اقدامات معنادار درباره جنگ غزه کاملا مشهود است. ما از دولت انگلیس می‌خواهد در نهایت اقدامات لازم به منظور توقف قتل عام فلسطینیان را انجام دهد. 

این بیانیه می‌افزاید: دولت انگلیس باید به فوریت هر اقدام لازم به منظور توقف حملات بیشتر به رفح را انجام دهد. این موضوع با درخواست برای استقرار آتش بس پایدار، ادامه تامین مالی نهادهای بشردوستانه فعال در غزه از جمله آنروا، و توقف فروش تسلیحات به اسراییل تا هر زمانی که خطر استفاده از این تسلیحات در نقض قوانین بین المللی وجود دارد، قابل تحقق است. 

این سازمان‌های مردم نهاد در پایان تاکید کردند هیچ برنامه دیگری برای فلسطینیان در رفح باقی نمانده است. تاکنون اظهارات مکرر مقامات انگلیسی از سوی اسراییل نادیده گرفته شده است. 

از جمله نهادهای مهم امضا کننده این بیانیه می‌توان به آکسفام، نجات کودکان، کمک‌های پزشکی برای کودکان فلسطینی، و کمیته نجات بین المللی انگلیس اشاره کرد. 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • درخواست فوری باشگاه پرسپولیس: مثل استقلال نگاهمان کنید
  • گزارش سازمان حقوق بشری از جنایت‌های رژیم صهیونیستی در رفح
  • عدم درخواست سازمان لیگ برای تغییر ورزشگاه میزبان دیدار پرسپولیس
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • حضور ناظران داوری در رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • درخواست تراکتور برای تعویق بازی با گل‌گهر
  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال